Madonna vliegt opnieuw in economy class maar neemt wel peperdure bagage mee
Foto: AFP

Madonna en vliegen in economy class. Het lijkt niet meteen een ideale combinatie. Toch werd de wereldster opnieuw herkend op een vlucht van Londen naar Lissabon in de goedkoopste klasse van het vliegtuig. Eerder dit jaar vloog ze ook al eens naar Londen in economy class tot grote verbazing van de andere passagiers.

Passagiers van een vlucht van Londen naar Lissabon keken vreemd op toen ze in het Portugese Porto even voet aan grond zetten om bij te tanken. Niemand minder dan de ‘Queen of Pop’ Madonna reisde met hen mee en dat in economy class, waar de zitjes voor deze vlucht gemiddeld 18 pond (20 euro) kosten. De 59-jarige zangeres, wiens fortuin op zo’n 600 miljoen pond (679 miljoen euro) geschat wordt, zag er vermoeid uit en was gehuld in een lange, gestreepte jas met deukhoed. Ondanks het budgetvriendelijke zitje op het vliegtuig was de bagage van Madonna net dat tikkeltje duurder. De popster sleurde drie opvallende rode tassen met zich mee van het Franse modehuis Louis Vuitton. Prijskaartje? Enkele duizenden euro’s.

Economy Class

Ook in november werd de popster al eens opgemerkt in economy class. Madonna, toen gekleed in een ietwat slordige jeans en sneakers nam toen het vliegtuig van Lissabon naar Londen. Niet de gebruikelijke champagne en luxueuze behandeling, wel een bescheiden zitje aan het raam terwijl ze op haar smartphone spelletjes speelde.