Gert Verhulst rijdt fietser aan op weg naar Sportpaleis
Foto: ISOPIX

Op het fietspad aan de Schijnpoortweg in Merksem is woensdagmiddag een fietser aangereden. De fietser (33) reed de Burgemeester Gabriël Theunisbrug af in de richting van Antwerpen.

Ter hoogte van het Sportpaleis werd hij op het fietspad aangereden door een auto die de parking van de evenementenzaal wilde oprijden. ‘De fietser kwam ten val en raakte gewond, hij werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht’, bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

Aan het stuur van de aanrijdende auto zat Gert Verhulst, topman van Studio100. Verhulst staat vanavond in het Sportpaleis op de planken tijdens de 'Throwback Thursday' met Samson en Gert in 'het Sportpladijs', een show ter ere van de twintigste verjaardag van kinderen- en jongerenzender Ketnet. Hij verklaarde na het ongeval dat hij de fietser niet gezien had.

‘Ik ben onder de indruk van dit ongeval’, zegt Verhulst. ‘Ik ben erg opgelucht dat de fietser die ik heb aangereden slechts lichtgewond is. Intussen heb ik al contact gehad met de betrokken meneer om hem een spoedig herstel te wensen en mijn excuses aan te bieden voor dit spijtig ongeval.’