Stijn Vreven mag even niet meer op de bank zitten bij NAC Breda: “Spijt? Nee”
Foto: Photo News

Stijn Vreven mag zondag in de thuiswedstrijd van NAC Breda tegen Excelsior in de Nederlandse Eredivisie niet op de bank zitten. De trainer van de club uit Breda is door de Nederlandse voetbalbond voor één wedstrijd geschorst.

Vreven krijgt die straf omdat hij zaterdag in de slotfase van het uitduel van NAC bij Heracles Almelo naar de tribunes werd gestuurd. Vreven wond zich op nadat scheidsrechter Pol van Boekel een handsbal van Dries Wuytens niet als strafschopwaardig had beoordeeld. Spijt van? “Nee. Ik zag een strafschop”, klonk het achteraf.

NAC verloor de wedstrijd met 2-1 en staat in de Eredivisie op de zeventiende en voorlaatste plaats. NAC en Vreven hebben het schikkingsvoorstel van één wedstrijd aanvaard.

De 44-jarige Vreven is sinds januari 2017 aan de slag bij NAC Breda. De Limburger leidde de traditieclub vorig seizoen via de nacompetitie naar promotie naar de Eredivisie.

LEES OOK: Van cultspeler tot bezeten trainer, de passie van de NAC Breda-coach Stijn Vreven: “Winnen als coach is even goed als de beste seks”