Zo zag het trouwfeest van Serena Williams eruit
Foto: rr
Tennisster Serena Williams en internetmagnaat Alexis Ohanian zijn getrouwd. Elf weken geleden waren ze nog in de wolken na de geboorte van hun dochtertje, afgelopen donderdag gaf het koppel het ja-woord in New Orleans. Ohanian en Williams hebben nu enkele trouwfoto’s online geplaatst op hun beide Instagram-accounts.

Serena Williams en Alexis Ohanian, mede-oprichter van de populaire Amerikaanse nieuwswebsite Reddit, stapten in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie met heel wat bekende gasten. Onder meer Kim Kardashian, Eva Longoria, tennisspeelster Caroline Wozniacki en Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour stonden op de gastenlijst.

De ceremonie vond plaats in het ‘Contemporary Arts Center’ in New Orleans. De 36-jarige Williams ging gekleed in een ontwerp van Sarah Burton voor Alexander McQueen, maar wisselde haar volumineuze trouwkleed met cape later op de dag twee maal in. Op het avondfeest verscheen ze eerst in een lange jurk met kralen, en daarna een korter jurkje. Deze beide ensembles werden ontworpen door Versace.

In september werden Serena en Alexis nog de ouders van hun eerste dochtertje, Alexis Olympia. De voormalige nummer één van de wereld is sinds haar zwangerschap op de WTA-ranking weggezakt naar de 22ste plaats, maar is ondertussen alweer volop aan het trainen om in januari haar titel te kunnen verdedigen op het Australian Open.

 

Official. ?? @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Een bericht gedeeld door Alexis Ohanian Sr.?? (@alexisohanian) op

 

???????? ?? @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Een bericht gedeeld door Alexis Ohanian Sr.?? (@alexisohanian) op

 

?? ?? @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Een bericht gedeeld door Alexis Ohanian Sr.?? (@alexisohanian) op

 

#flashbackfriday to an unforgettable weekend with my ladies. Love you all. ?? Thank you @legaseany @moxytimessquare @baccarathotels

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op