Geniet jij ’s avonds graag nog van een kopje koffie? Maar kies je het liefst een exemplaar dat je niet uit je slaap houdt? Dan is een latte iets voor jou. In dit populaire en hippe koffierecept blijft de koffiesmaak aanwezig, maar gebruik je toch vooral veel warme melk.
Dossier aangeboden door De'longhi.

Maak latte met een app

Benieuwd hoe je de lekkerste latte maakt? Barista Jaantje Van Damme toont je in onderstaand filmpje hoe ze met de innovatieve PrimaDonna Class van De’Longhi de allerbeste latte bereidt. Eén druk op de knop en tadaaa! Of je kan ook de Coffee Link App gebruiken die een verbinding maakt tussen je smartphone en het toestel om zo nieuwe recepten te creëren of ideetjes en tips te krijgen over hoe je de ideale koffie naar jouw smaak maakt.

Verse melk

Bij een latte is niet enkel de kwaliteit van de koffie cruciaal, maar omdat de bereiding voor het grootste deel uit melk bestaat, moet die zeker vers en goed bewaard zijn. Dankzij het Thermo melkreservoir blijft de melk in dit gesofisticeerde apparaat z’n versheid behouden. En er is ook geen gedoe achteraf, want met de Real Autoclean toets wordt het melkreservoir automatisch gereinigd. Na het spoelen bewaar je dit melkreservoir in de koelkast.

Maatwerk

Het dubbelwandig bonenreservoir (360 g) in de machine zorgt er dan weer voor dat het aroma van de bonen optimaal bewaard wordt. De bonen kunnen in de metalen koffiemolen van dit toestel op 13 maalstanden gemaald worden. Zo maak je koffie op jouw maat: bitter, zoet, sterk, met of zonder melk(schuim)…

Warmhoudplaat voor je beker

En omdat er niks zo vervelend is als een warm drankje dat in een mum van tijd afkoelt in een koud glas, heeft dit toestel een warmhoudplaat voor je kopje. Zo geniet je van een perfecte én heerlijk warme latte. Luxe zit ‘m in de details!