Als gezelligheid een geur had, dan zou het die van warme, homemade chocolademelk moeten zijn. Zoet, beloftevol en een tikje nostalgisch… Geen wonder dat zelfs een doorwinterde barista op winteravonden als een blok voor deze hete drank valt.
Dossier aangeboden door De'longhi.

Mooi en kwaliteitsvol espressotoestel

Met de PrimaDonna Elite, het meest gesofisticeerde volautomatische espressoapparaat van De’Longhi kan je maar liefst veertien verschillende dranken maken, waaronder ook de perfecte chocolademelk. Dit toestel heeft als enige in de reeks een chocoladefunctie met eigen reservoir.

Met het touchscreen kleurenscherm is de bediening kinderspel. Barista Jaantje Van Damme toont je in het filmpje hoe ze snel en makkelijk chocolademelk maakt met het aparte thermo chocoladereservoir van de PrimaDonna Elite. In dit dubbelwandige reservoir wordt de melk optimaal bewaard. De Real AutoClean toets reinigt alles automatisch nadien.

Voor elk lid van jouw gezin

Dit volautomatisch espressoapparaat laat je genieten van de meest uiteenlopende koffiebereidingen, ook met melk. Je kunt zelfs verschillende gebruikersprofielen instellen en zo het lievelingsdrankje van elk lid van je gezin op voorhand programmeren. Chocolademelk, cappuccino of latte macchiato… er is voor elk wat wils!

Je kan zelfs een beroep doen op je smartphone en de Coffee Link App om advies te krijgen over het dagelijkse gebruik en onderhoud van dit apparaat. De app is ook ideaal om nieuwe recepten te creëren en oneindig te personaliseren.

Zo maak je een mooi figuurtje in de schuimlaag

En omdat een chocolademelk zo veel lekkerder is, als je ze mooi afwerkt met een schuimkraagje en een leuk figuurtje met siroop, toont barista Jaantje je in dit filmpje hoe je dat het best aanpakt. Zo tover jij binnenkort ook de mooiste, meest smaakvolle dampende mok chocolademelk te voorschijn.