Ook Iron Maiden op Graspop

Iron Maiden zal volgend jaar voor de negende keer optreden op de Graspop Metal Meeting in Dessel. De Engelse band is de headliner op vrijdag 22 juni, zo meldt de organisatie. Vorige week werd ook al aangekondigd dat zowel Ozzy Osbourne als Guns N’ Roses op het Desselse metalfestival zullen aantreden.

Na de enorm succesvolle ‘The Book Of Souls’-wereldtour, die Iron Maiden in april nog naar een uitverkocht Sportpaleis bracht, start de band in 2018 alweer de volgende grote tournee. Op vrijdag 22 juni brengt de Britse metalgrootheid zijn ‘Legacy Of The Beast World Tour’ naar Dessel.

De nieuwe tour, geïnspireerd door Maiden’s ‘Legacy Of The Beast’ mobile game en stripboekenreeks, zal op het podium verschillende en wisselende “werelden” bevatten met een setlist die grotendeels zal teruggrijpen naar werk uit de jaren 80 en een handvol verrassingen voor de fans met enkele nummers uit latere albums.

‘Meer namen volgen zeer weldra’, luidt het bij Graspop Metal Meeting. De ticketverkoop start nu zaterdag 18 november om 10 uur via Ticketmaster.be en Proximusgoformusic.be.