Nederlandse overname door House of HR
Accent Jobs is het bekendste merk van House of HR. Foto: BELGA

De Nederlandse detacheringsgroep Redmore komt in Belgische handen.

Redmore is gespecialiseerd in hr-dienstverlening in de financiële sector en voor de overheid. Het bedrijf wordt overgenomen door de Belgische groep House of HR, in ons land vooral bekend van het uitzendbureau Accent Jobs.

Redmore is ontstaan in 2014 uit een bundeling van gespecialiseerde bedrijven. Gezamenlijk hebben ze 1.200 professionals in dienst voor financieel-technische klussen als risicobeheer, consultancy, procesverbetering en het uitvoeren van projecten. In hun eigen woorden: ‘het bemensen van primaire en secundaire processen bij banken en verzekeraars’.

De verwachting is dat Redmore onder de vleugels van House of HR sneller kan groeien. Ceo Jan van Duijn spreekt van een ‘perfecte match’ omdat de cultuur van beide bedrijven goed bij elkaar aansluit. Ook ceo Rika Coppens van House of HR noemt de innovatieve cultuur bij Redmore als een belangrijke factor voor de overname. De Belgische groep is in Nederland al actief met de merken Accent, Continu en Covebo.

Redmore Group heeft een omzet van 100 miljoen euro en is winstgevend. House of HR zet jaarlijks 1,2 miljard om met elf merken en meer de vijfhonderd kantoren in tien landen. Accent Jobs is met een omzet van 419 miljoen euro het grootste merk.