Élodie maakt weer indruk met peperdure laarzen in 'De slimste mens'
Foto: rr
Élodie Ouédraogo maakte dinsdagavond niet alleen met een spectaculaire eindscore indruk in 'De slimste mens ter wereld': ook haar outfit viel op. Ze droeg een kanariegele trui en net als vijf jaar geleden koos ze opnieuw voor opvallende laarzen. Weliswaar van Belgische signatuur.

De voormalige atlete droeg een gele trui van het Belgische ontwerpersduo A.F. Vandevorst (559 euro) en zwarte glimmende kaplaarzen van het Franse modehuis Yves Saint Laurent (1.300 à 1.500 euro), ontworpen door de Belg Anthony Vaccarello.

Daarmee trekt ze de lijn door van haar vorige deelname in 2012 toen ze ook al kniehoge laarzen ter waarde van 1.395 euro droeg, de zogenaamde Givenchy Fall 2012 boots. Élodie Ouédraogo heeft een eigen sportlijn 42|54 en promoot Belgische ontwerpers als ambassadeur van ‘Ik koop Belgisch’.

'Mooie laarzen', zei presentator Erik Van Looy. Jeroom, der verloofde van de ex-atlete, zei dat hij alleen maar naar de schoenen mocht kijken. Het eerste grapje van enkele opmerkingen. 'We gaan hierna gaan vissen. Élodie heeft haar botten al aan', sneerde Jeroom. 'Het zijn wel de botten die hij betaald heeft', zo zette ze haar geliefde op zijn plaats. Een ontkenning kwam er niet, de cartoonist rolde gewoon met zijn ogen naast een zichtbaar geamuseerde Philippe Geubels.