Dior kiest model van 25 voor antiverouderingslijn
Foto: rr
Cara Delevingne is nog maar 25 jaar en heeft het toch al geschopt tot gezicht van de anti-aging beautylijn van Dior. Dat nieuws viel niet bij iedereen in goede aarde. 'Ze hadden beter haar moeder of grootmoeder gevraagd.'

De aankondiging van Dior veroorzaakte gemengde reacties. Want hoewel Cara Delevingne een gevierd en populair model is, blijkt vooral haar leeftijd een struikelblok. Velen vinden het immers ongeloofwaardig om een vijfentwintigjarig model als gezicht voor anti-agingproducten te gebruiken. Op sociale media klonk het onder meer dat Dior beter de moeder of grootmoeder van Delevingne had gevraagd om de producten te promoten.

Toch heeft Dior wel degelijk goed nagedacht voor het Delevingne vroeg als gezicht van hun nieuwe beautylijn 'Capture youth'. Die mikt immers niet op vrouwen ouder dan veertig jaar met rimpels, maar eerder op jonge vrouwen die de eerste tekenen van huidsveroudering willen 'voorkomen'. Al had iemand hen wel kunnen vertellen dat de term anti-aging achterwege mag worden gelaten in hun communicatie. De productlijn wordt in januari gelanceerd.