Neymar voor de match tegen Anderlecht: groene coupe en onderonsje met Messi

Anderlecht kijkt dinsdag in zijn vierde groepsmatch van de Champions League PSG en in het bijzonder sterspeler Neymar in de ogen. De Braziliaan zal tegen paars-wit nog meer opvallen dan anders. Hij liet zich voor het duel met de Belgische landskampioen immers een gifgroene coupe aanmeten.

Uitgerust zal Neymar in ieder geval wel zijn. Hij zat afgelopen weekend een schorsing uit en zag vanuit de tribune hoe PSG makkelijk won van Nice. Hij maakte van de gelegenheid ook gebruik om naar zijn voormalige werkgever FC Barcelona te trekken. En een babbeltje te slaan met zijn ex-spitsbroers Lionel Messi en Luis Suarez. “Dat waren nog eens tijden. Het was leuk om jullie nog eens te zien, broers”, postte Neymar bij een foto op Instagram.

 

Así eran nuestros dias, yo contando las noticias ???? @leomessi @luissuarez9 me alegro verlos hermanos

Een bericht gedeeld door Nj ???? ?? neymarjr (@neymarjr) op

Opmerkelijke beelden want Neymar leeft op voet van oorlog met Barcelona sinds hij na zijn transfer nog 26 miljoen euro aan bonussen eiste van de Catalaanse topclub en Barcelona op zijn beurt 8,5 miljoen euro claimde van Neymar voor contractbreuk. De relatie tussen Neymar en Barcelona zou ontdooid zijn sinds de FIFA Awards van vorige week waar Neymar naar eigen zeggen een “normaal gesprek” had met Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu.

Neymar voor de match tegen Anderlecht: groene coupe en onderonsje met Messi

Ondertussen gaan er geruchten over een vertroebelde relatie tussen Neymar en zijn eigen ploegmakkers bij PSG. Volgens de Franse krant Le Parisien hebben Neymars ploegmaats bij PSG het helemaal gehad met diens voorkeursbehandeling. Op training zouden ze de Braziliaan niet te hard mogen aanpakken en tijdens de wedstrijd moeten ze het defensieve werk van Neymar opkuisen. Omdat die zichzelf niet al te erg mag vermoeien. Bovendien zou Neymar de enige zijn die zijn kledij mag kiezen, terwijl anderen verplicht zijn clubkleding te dragen.