Je vrienden jaloers maken met je vakantiefoto’s? Neem een ‘Instagrambutler’
Foto: Shutterstock
Het Conrad Maldives Rangali Hotel, dat gelegen is op de tropische eilandengroep de Malediven, biedt voortaan een bijzondere extra service aan. Je kunt er een butler inhuren die je helpt om prachtige foto's te maken waarmee je via Instagram het thuisfront jaloers kunt maken.

Prachtige stranden en al even mooie zonsondergangen: veel mensen kunnen er tegenwoordig pas van genieten als ze er een goede foto van op Instagram hebben geplaatst. Die perfecte foto nemen is niet makkelijk, maar daar hebben ze op de Malediven nu iets op gevonden.

Je kunt er tijdens je verblijf in het Conrad Maldives Rangali Hotel een butler inhuren die je vergezelt en ondertussen de mooiste kiekjes neemt van jou op je droombestemming. Daarvoor werd een speciale 'InstaTrail' uitgestippeld die je langs de meest fotogenieke plekjes op de eilanden brengt. De butlers maken deel uit van het personeel van het vijfsterrenhotel en helpen ook mee met het kiezen van de ideale locaties.

Verborgen pareltjes

'De Instatocht werd samengesteld door het team', klinkt het in een reactie. 'Zij werken en leven op het eiland, ze kennen het op hun duimpje en hebben elk hun uitverkoren plekje. De tocht is dan ook een verzameling van die favorieten.' Zo maak je een wandeling naar de infinity pool van het hotel zelf, maar ga je ook naar het bekende onderwaterrestaurant Ithaa en kom je voorbij de populaire hellende palmboom en de schommels met zicht op zee. 'Tijdens de wandeling zullen onze gasten verborgen pareltjes ontdekken die worden gefotografeerd vanuit de juiste hoek en op het moment dat het licht het mooist is.'

 

 

 

Een bericht dat is gedeeld door @vacationplaces_ op