Belgische topvisagist Peter Philips creëert makkelijke Halloweenlooks
Foto: Instagram
Halloween wint alsmaar meer aan populariteit. Ook Dior doet mee: Peter Philips, creatief directeur van Christian Dior Makeup, creëerde voor de eerste keer een reeks speelse en chique make-up looks, uit te proberen op Halloweennacht. .

Voor de drie looks gebruikte Philips enkel de bestsellers van Dior zoals het 5 Couleurs Palet, Rouge Dior Liquid en de Dior Pump 'n' Volume Mascara. In de tutorials legt hij uit hoe je snel en makkelijk een mooie Halloween-look kan creëren.

De eerste look, Black Flower, is de eenvoudigste. De Belgische visagist gebruikt voor deze look foundation, luminizer, oogschaduw, mascara en wat blush. De lippen kleurt hij zwart, met de oogschaduw applicator tekent hij rond de ogen zwarte bloemblaadjes. Hij werkt de look af met gouden kristallen. Voor Halloween Showgirl kiest hij voor metallic ogen, heel veel zwarte eyeliner en plakt hij sterren en doodshoofden op het voorhoofd en rond de ogen. De derde look noemde Philips Smokey Monster en bestaat uit een extreme smokey eye en dramatische ombré lippen. 

Black flowerHalloween showgirl

Smokey Monster