Seksuele opvoeding of een topfilm?
Ryan Gosling in ‘Drive’. Foto: rr

Een karrenvracht aan steracteurs vanavond op uw televisie, van Al Pacino over Nicolas Cage tot Ryan Gosling. Voordien kunt u uw kind door ‘dokter Bea’ seksueel wat laten bijscholen.

1. DRIVE

Canvas 21.15-22.55 uur

De mysterieuze Driver doet stuntwerk met auto’s in Hollywoodfilms. Maar hij klust ook bij als chauffeur van vluchtauto’s. Wanneer hij zijn buurvrouw Irene leert kennen, haalt hij zich de woede op de hals van een van Los Angeles’ gevaarlijkste mannen.

2. DE DOKTER BEA SHOW

Ketnet 19.00-19.25 uur

Eva Van der Gucht speelt Dokter Bea. Twaalf weken lang gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen van jongeren over seksualiteit, liefde en relaties. Om dit programma was op voorhand al heel wat om te doen, benieuwd wat het uiteindelijk wordt.

3. THE GODFATHER;PART II

Caz 20.40-0.10 uur

Toen Medialaan (VTM) de digitale zender Acht kocht en hem omdoopte tot Caz, was een van de beloftes meteen dat ‘The Godfather’-trilogie opnieuw uitgezonden zou worden. Bij deze zitten we aan deel 2.

4. MOONSTRUCK

Eén 23u35-1.13 uur

Johnny, een stijve hark, wil trouwen met Loretta, die al op jonge leeftijd weduwe is geworden. Zij doet wat hoort en aanvaardt het huwelijksaanzoek. Wanneer Johnny naar Italië moet om zijn zieke moeder te bezoeken, wil hij dat zijn toekomstige bruid toenadering zoekt tot zijn vervreemde broer Ronny. En dan gaan de poppen aan het dansen. Denk aan Belle en het Beest, maar dan met een stevige Italiaanse tongval.