Beyoncé zet hype van piepkleine tattoo’s extra kracht bij
De tatoeages van ‘Germany’s next top model’-ster Stefanie Giesinger en haar wederhelft. Foto: Instagram

De trend van minitatoeages is nog lang niet voorbij. Nadat sterren zoals Katy Perry en Emma Stone voor een miniatuurkunstwerkje op hun lichaam kozen, is ook Beyoncé opnieuw overstag gegaan. Enkele piepkleine tattoo’s met een grote betekenis op een rij.

Beyoncé had al verschillende kleine tattoo's op haar lichaam, maar na de geboorte van de tweeling Rumi en Sir koos de zangeres voor drie onopvallende puntjes op haar linkerringvinger. De drie puntjes zouden haar drie kinderen voorstellen, die 'mee in haar huwelijk zitten', samen met Jay-Z. Het middenste puntje is ietsje groter, wat erop zou wijzen dat dat puntje voorbestemd is voor haar oudste dochter, Blue Ivy. 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Katy Perry liet zich twee jaar geleden al verleiden door het Romeinse cijfer 49. Op de 49ste Superbowl trad Perry op tijdens de pauze, een absoluut hoogtepunt voor televisiekijkend Amerika. Enkel de grootste sterren krijgen die eer toebedeeld. 

 

??XLIX??

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Na een relatie van bijna een jaar is het bekende topmodel Stefanie Giesinger van 'Germany's next top model' er zeker van dat zij en haar vriend Marcus Butler voor elkaar gemaakt zijn. De twee bezegelden hun liefde met een miniplaneet om te zeggen dat ze elkaars wereld zijn. 

 

??????

Een bericht gedeeld door Stefanie Giesinger (@stefaniegiesinger) op

De Amerikaanse It-girl Hailey Baldwins heeft dan weer 10 juni 1990 op haar arm, vlak onder haar linkerpols, getatoeëerd. Dat is niet haar geboortedatum maar de dag waarop haar ouders in het huwelijksbootje zijn gestapt. Baldwins hecht naar eigen zeggen veel belang aan 'een warm gezinsleven'. 

 

backstage vibes

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Of je kunt het natuurlijk ook lekker eenvoudig houden en de eerste letter van je eigen naam én die van je zoontje achter je oor laten tatoeëren, zoals Adele, die al meermaals aangaf dat haar Angelo boven alles gaat.