Dat The Frame een uniek en grensverleggend concept is, dat zal niemand tegenspreken. Met een uitstekende beeldkwaliteit, slimme tv-functies én een design gemaakt om te integreren in je interieur is het altijd een feest voor je ogen.
Dossier aangeboden door Samsung.

The Frame is een uniek concept: een personaliseerbare televisie die ontworpen is om perfect te passen bij je interieur, ook als hij uit staat. Het krijgt dan een nieuwe invulling. The Frame wordt via een Art Mode een venster op de wereld van de kunst door bekende, inspirerende kunstwerken naar jouw woon- of slaapkamer te brengen.

Achter The Frame steekt een eigen visie om ervoor te zorgen dat dit toestel een televisie zoals geen ander is. Het is bedoeld om in een interieur te passen, niet om er los van te staan. Door de houten omlijsting, de Art Mode en No Gap-montage, en de personalisatiemogelijkheden is het mogelijk om The Frame een organisch deel van de ruimte te maken. Het valt niet op, tenzij in de positieve zin. Omdat hij op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd mooier. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt – of de tv nu aan of uit staat. Dat is heel positief, vooral als je weet dat The Frame in zijn essentie eveneens een uitstekende televisie is.

4K met HDR

Het scherm van The Frame toont Ultra HD-beeldkwaliteit. Hierdoor kun je van de scherpste beelden genieten, of je nu Netflix kijkt of een film vanaf een schijfje. Ook de tv-uitzendingen die je bekijkt via je tv-decoder zien er prima uit. De lagere kwaliteit-video die je dan ontvangt, wordt door The Frame opgewaardeerd om er bijna even goed uit te zien als 4K. Bovendien ondersteunt het scherm High Dynamic Range (HDR), een nieuwe technologie die kleuren en licht levensechter toont. Als je een film met HDR bekijkt, zal je verbaasd zijn door de schitterende, realistische weergave. Details komen tot leven, wat je ook kijkt.

Slim scherm

Net zoals de andere Samsung-tv’s komt The Frame met een smart tv-systeem op basis van Tizen. Hiermee heb je via apps toegang tot diensten als Netflix en YouTube. Maar bovenal is dit systeem heel gebruiksvriendelijk. Diensten, zenders en bronnen verschijnen in een handig overzicht onderaan het scherm. Je kunt in deze Smart Hub bijvoorbeeld met slechts twee klikken een reeks op Netflix verder bekijken.

Makkelijk te bedienen

De Smart Hub is een toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid, maar daar stopt het niet. De elegante afstandsbediening is herleid tot de essentie, zodat je niet geconfronteerd wordt met talloze knopjes die je toch niet nodig hebt. Via de One Remote Control bedien je met één kastje alle randapparatuur, zoals je digitale tv-decoder of Blu-rayspeler. Zo verander je eenvoudig de kunstwerken, de instellingen van The Frame en de zender.