De zoektocht naar drie punten en het vrouwelijk orgasme
Themabeeld Foto: rr

Telefacts gaat op zoek naar het vrouwelijk orgasme. Als u dat niet interesseert kan u naar de Rode Duivels kijken, of naar een terugblik op de carrière van Thierry Boutsen. Q2 gaat naar een Amerikaans dorp waar twee buurmeisjes ontvoerd worden.

1. TELEFACTS: DE SEKSENQUÊTE 2017

VTM 21.45-22.40 uur

Telefacts gaat op zoek naar het vrouwelijk orgasme. Na een inleidend gesprekje over de resultaten van hun eigen seksenquête, zendt het magazine een Britse docu uit over het superorgasme. Dé heilige graal waar veel vrouwen vruchteloos naar op zoek gaan.

2. PRISONERS

Q2 20.35-23.20 uur

In een Amerikaans dorp dat betere tijden gekend heeft, worden twee buurmeisjes ontvoerd terwijl de families samen Thanksgiving vieren. Denis Villeneuve maakte later nog het fel bejubelde Arrival en Blade runner 2049, dat nu in de zalen loopt.

3. BELGA SPORT

Canvas 21.15-22.15 uur

26 jaar geleden won Thierry Boutsen, als laatste Belg, in Boedapest een Grote Prijs F1. Nu woont en werkt hij in Monaco. Hij is makelaar in privévliegtuigen. In Belga Sport blikt hij terug op zijn rijkgevulde carrière als F1-piloot.

4. Voetbal: België - Cyprus

Vanavond nemen de Rode Duivels het op tegen de Cyprioten. Om 20.45 uur kan u de European Qualifiers bekijken, op één. De Duivels zijn al gekwalificeerd voor het WK in Rusland in 2018 maar willen de laatste kwalificatiematch afsluiten met een klinkende overwinning voor thuispubliek.