Zeb brengt T-shirt uit van FC De Kampioenen
Foto: rr
De Belgische winkelketen Zeb pakt uit met een verrassende nieuwe samenwerking, namelijk eentje met FC De Kampioenen en meer bepaald het iconische personage DDT dat in de jaren negentig door Jacques Vermeire werd vertolkt.

FC De Kampioenen, de televisiereeks waarmee ondertussen een aantal generaties Vlamingen opgroeiden, wordt door Zeb naar de catwalk gebracht. Het lanceert namelijk een T-shirt die een ode brengt aan Dimitri De Tremmerie, beter bekend als de garagehouder van DDT Oké cars en die werd gespeeld door Jacques Vermeire. Niet geheel toevallig werd voor dat personage gekozen, want hij duikt binnenkort ook weer op in de nieuwe film FC De Kampioenen 3 Forever, nadat hij in de tweede film na jaren afwezigheid zijn comeback maakte.

Het kledingstuk werd ontworpen door illustrator Musketon en is ook een knipoog naar de foute reclameshirts die tegenwoordig hip zijn. Musketon ontwierp eerder al T-shirts voor de winkelketen met een blikje Cara Pils en met de beeltenis van Jacky Lafon. Het item is online en in de winkels te verkrijgen en kost 29,99 euro.