Van haar korte trouwjurk van John Galliano tot de hotpants uit haar beroemde Pepsi-reclame: voormalig topmodel Cindy Crawford verwelkomde de filmploeg van modeblad Vogue in de dressing van haar villa in hartje Malibu en toonde al haar kledingschatten.

'Op een bepaald moment had ik genoeg ruimte en realiseerde ik me dat ik door de jaren heen fantastische kleren had verzameld die ik wilde houden', vertelt de 51-jarige Crawford. Als ze het jeansshortje uit haar Pepsi-reclame erbij neemt, deelt ze een leuke anekdote. Blijkbaar werd een van haar eigen jeansbroeken die dag gewoon afgeknipt en gecombineerd met een witte body.

Verder geeft de brunette toe, die eveneens een indrukwekkende verzameling handtassen heeft, dat ze modellen vroeger niet voortdurend werden bijgestaan door stilisten en dat ze zich het best voelt in jeans. 'Ik voel me mezelf', zegt ze. Ze laat ook nog weten dat de slip dress van Galliano, die ze droeg als trouwjurk, 1.200 dollar (ongeveer duizend euro) kostte. 'Ze was perfect voor ons huwelijk en bovendien is mijn man, Rande Gerber, een echte benenman', klinkt het.