Vitra laat u voortaan het hele jaar koopjes doen

De Zwitserse designfabrikant Vitra heeft in Evere ‘Vitra Circle’ geopend. Daar kunt u het hele jaar door terecht voor showroommodellen of licht beschadigde producten aan interessante prijzen.

Vitra pakte voorheen uit met een jaarlijkse stockverkoop waar showroommodellen, producten met lichte transportschade en foute bestellingen tegen een interessante prijs konden worden aangekocht. Die stond met stip aangeduid in de agenda van designliefhebbers die ontwerpen van Eames, Jean Prouvé of de Bouroullecs op de kop wilden tikken.

Maar de Zwitserse designfabrikant trekt nu zelf de stekker uit die jaarlijkse stockverkoop. ‘De producten werden aangeboden in de staat waarin ze zich bevonden. Soms vuil of licht beschadigd. Vitra is er echter van overtuigd dat haar producten meer respect en zorgzaamheid verdienen’, klinkt het. In plaats daarvan introduceert het Vitra Circle, een circulaire shop, te vinden nabij de militaire basis in Evere.

De producten worden eerst gerestaureerd en gereinigd alvorens ze in de shop worden aangeboden, klinkt het. Bovendien worden ze verkocht inclusief garantiebewijs van twee jaar. De shop in de Bazellaan is elke vrijdag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Op de website kunt u het aanbod alvast bekijken, producten reserveren is echter niet mogelijk.