Burger King droomt van Brussels Airport
Foto: Jan Van der Perre

Als het van de eigenaars van fastfoodketen Burger King afhangt, opent er binnenkort een vestiging in de luchthaven van Zaventem. 'Het is geen prioriteit, wel een verplichting', zegt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium.

Sinds Burger King voet aan wal heeft gezet in ons land, gaat het erg snel voor de fastfoodketen. Heel wat Quick-restaurants (Quick is net als Burger King eigendom van Burger Brands Belgium) worden omgevormd tot Burger Kings.

Intussen zijn er al drie: in Antwerpen, Charleroi en Namen. Op 13 september opent er nog één in de Brusselse deelgemeente Oudergem en tegen het einde van dit jaar kunnen ook de inwoners van Brugge en Luik vlakbij hun deur een Whopper eten.

Maar Burger Brands Belgium heeft nog een project voor ogen: een Burger King-restaurant in de luchthaven van Zaventem. 'Die zouden we er graag in de komende maanden hebben', zegt CEO Kevin Derycke aan Sudpresse. 'Er is nog niets concreet, maar er wordt aan gewerkt. Een Burger King openen op de luchthaven is een verplichting, maar geen prioriteit.'

Burger King droomt van Brussels Airport
Foto: Jan Van der Perre