Matthias Schoenaerts in goed gezelschap
Christopher Walken, Sean Penn, Al Pacino, David O. Russell en Matthias Schoenaerts
Het lijkt erop dat Matthias Schoenaerts gaat samenwerken met Hollywood-legende Robert De Niro. De Belgische acteur hintte daarop bij een foto van de twee op zijn Instagram-account. Een tweede foto die Schoenaerts plaatste met enkele andere beroemde acteurs en regisseurs voedt de geruchten nog meer.

‘Er wordt iets klaargestoomd en het ruikt lekker.’ Dat schreef Matthias Schoenaerts op Instagram bij een foto van hemzelf met acteur Robert De Niro in een New Yorks restaurant. Niet zomaar een etentje: de twee gaan blijkbaar samen filmen, al liet de Vlaamse acteur nog niet weten om welke film het gaat. De Niro heeft op zijn planning onder meer een tv-serie van regisseur David O. Russell (gekend van Silver ­linings playbook).

Kreeg Schoenaerts daar een rol in? Het kan ook om een nog onbekende film gaan. Vier jaar geleden kondigde Schoenaerts al eens een samenwerking met De Niro aan, maar de beloofde Candy store kwam nooit van de grond. Misschien lukt het nu wel.

Dat Schoenaerts op een ander beeld naast Russell poseerde, maakt de hypothese nog iets waarschijnlijker. Ander mooi volk op de foto: acteurs Christopher Walken, Sean Penn en Al Pacino. 'Meer nieuws volgt', voegde de Belgische acteur er cryptisch aan toe.