Omdat ze ‘zo hard gewerkt hadden’ nodigde premier Charles Michel al zijn ministers uit om samen met hem vrijdagavond naar dancefestival Tomorrowland te gaan. Een dj tweette dat hij de ministers van zijn 'podium gooide' tijdens zijn optreden omdat ze daar een selfie wilden maken, maar dat is volgens het kabinet-Michel een grapje van de dj in kwestie.

De sfeer bleek erg goed op Tomorrowland en dus besloten de regeringsleden dat het tijd was voor nog een selfie op het podium. Dat leverde dit resultaat op: 

Achteraf tweette een Schote dj, Jackmaster, dat hij de premier en co. van het podium heeft gegooid na de selfie. ‘Ik heb de eerste minister van België van mijn podium gegooid op Tomorrowland omdat hij een selfie stond te nemen tijdens mijn optreden. En zo hoort het ook’, schreef de house-dj.

Al gaat het volgens het kabinet-Michel om een grapje en niet om een serieuze terechtwijzing. 'De premier heeft met de dj gesproken en alles verliep zeer gemoedelijk', klinkt het. 'Die tweet van Jackmaster, dat is natuurlijk gewoon een grapje. Die selfie heeft geen problemen veroorzaakt.'