Dubbelganger van Conor McGregor zorgt voor gekte in LA: toeloop van dolle fans
Zoek de zeven verschillen tussen McGregor en zijn dubbelganger. Foto: Getty Images

Op 26 augustus vindt de langverwachte krachtmeting tussen de Amerikaanse bokser-miljardair Floyd Mayweather en de Ierse MMA-vechter Conor McGregor plaats in Las Vegas. Al wekenlang warmden beide vechtersbazen de fans op met een grote perstour. Toen er woensdag plots een dubbelganger van McGregor opdook in de straten van Los Angeles steeg de temperatuur al een eerste keer tot een hoogtepunt.

Een Kazakse bodybuilder zette woensdag de straten van Los Angeles op stelten. Islam Badurgov verkleedde zich als de Ierse MMA-vechter McGregor en trok meteen de aandacht met enkele krachtoefeningen. De dubbelganger had zelfs kopieën van de bekende tattoo’s van McGregor aangebracht op zijn ontbloot bovenlichaam . Meteen werd de dubbelganger omsingeld door een massa mensen.

De beelden van Badurgov, die door de stad trok met een goede honderd kijklustigen, gingen meteen viraal op internet. Uiteindelijk plaatste een vriend van de dubbelganger een boodschap op Instagram waarom ze de ‘prank’ hadden uitgehaald: “ We supporteren voor Conor McGregor en geloven in een overwinning tegen Floyd Mayweather.” Nog één maand wachten tot het echte gevecht.