Wat brengt de toekomst voor de People of Tomorrow?
Foto: Elien Delaere

Waarzegster Astrid gunt The People of Tomorrow een blik in de toekomst. Onze vrouw op de wei liet voor een keer in haar kaarten kijken.

Spektakel! De magie van Tomorrowland situeert zich dit jaar in het Parijs van de jaren ‘20. Acrobaten, steltenlopers, vuurspuwers, circustenten en paardenmolens zetten de sfeer. Op de main stage valt het rode doek na elke spectaculaire act.

‘Kaarten kloppen altijd’

In Bazaarville is het aanschuiven voor waarzegster Astrid. Zij gunt ons een blik in de toekomst van het grootste festival ter wereld. ‘Ik kan jouw toekomst perfect lezen,’ zegt ze samenzweerderig. ‘Die hangt als een aura rond je. Ik kan ze voelen, maar ik laat de kaarten spreken. Jouw innerlijke wijsheid weet welke kaart te trekken.’ De kaarten plakken wat aan elkaar, maar dé magische kaart komt snel naar boven.

‘Ahaa. Grappig dat je deze trekt. Kaarten kloppen altijd. Dit is de krijger, die staat voor moed om vragen te blijven stellen en intelligentie te winnen. Je ziet het universele vraagteken ook in het teken.’

‘Op Tomorrowland is niemand raar’

Wij stellen ons wel wat vragen, ja. Wat zou deze kaart voor de People of Tomorrow kunnen betekenen?

‘Op Tomorrowland gaat het om de intelligentie van het hart,’ zegt Astrid. ‘Mensen zullen hier weer connecteren met wie ze zijn en met het leven. Het leven is vreugde en dat vergeten we vaak. Hier zullen de People of Tomorrow hun innerlijk kind voeden. We hebben allemaal tekorten gekend als kind. Mensen komen dat hier inhalen, een heel weekend, zonder gêne. In het dagelijks leven kan je niet je elfenvleugeltjes aantrekken en naar het werk gaan. Dat mag niet. Dan ben je raar. Op Tomorrowland is niemand raar.

Voedsel voor hart en ziel

Astrid voorspelt veel goeds voor de zielen op Tomorrowland. ‘Het is zeer intelligent van de krijgers om zichzelf te voeden met dingen die ze nodig hebben. Op emotioneel vlak doen wij dat als maatschappij niet. Wij voeden ons met eten, met geld en kennis, maar ons hart en onze ziel, die vergeten we. Die kunnen we hier volledig omarmen.’