Voorbereiding op gevecht tegen Mayweather begint : “McGregor al K.O.”
Een beeld van een van de persconferenties van Mayweather en McGregor Foto: Photo News

MMA-vechter Conor McGregor, de uitdager van bokser Floyd Mayweather, zou door spairingpartner Bradley Wheeler gevloerd zijn op training.

Na een wekenlange perstour om zijn bokskamp met Mayweather te promoten, begint voor MMA-legende Conor McGregor stilaan de voorbereiding op het gevecht, die op 26 augustus in Las Vegas plaatsvindt. De Engelse krant The Sun schrijft dat de trainingen voor McGregor echter niet erg vlot verlopen. Zo zou de Ierse MMA-vechter op training K.O. geslagen zijn door sparringpartner Bradley Wheeler. Voormalig bokskampioen Jessie Vargas verspreidde het gerucht. Vargas zei dat hij verwacht dat Mayweather vlot zal winnen tegen McGregor in zes of zeven ronden. Ook een andere sparringpartner, bokser Chris van Heerden, meende niet onder de indruk te zijn van McGregor.

De vaste trainingspartner van McGregor schetst een ander beeld van Mayweathers uitdager. Volgens hem is McGregor een erg goede bokser. “Hij beweegt niet zoals een gewone bokser. Hij is sterk, snel en vooral erg lichtvoetig. Dat maakt hem zo onvoorspelbaar.” Volgens McGregors trainingspartner zal Mayweather het niet makkelijk hebben tegen hem: “Ik denk niet dat Mayweather ooit al tegen zo’n type bokser gevochten heeft.