Dit pop-uphotel is het walhalla voor wie series verslindt
Foto: binge hotel
Doe je ook niets liever dan in je bed naar je favoriete series kijken tot in de vroege uurtjes. Dan baal je wellicht op vakantie, waar de wifiverbinding niet altijd even optimaal is. In Londen hebben ze de oplossing gevonden: in het Binge Hotel kun je ongestoord aflevering na aflevering bekijken.

Het pop-uphotel in Isleworth, West-Londen, is een project van providers Three en Samsung en beschikt over vijftien themakamers. In de suite van The Crown kijk je naar de gelijknamige reeks onder een bombastische kroonluchter. In de Orange is the New Black-kamer krijg je eten geserveerd op een grijs dienblad zoals in de serie. Overnacht je in het thema van House of Cards, dan kan je nippen van een gelijknamige cocktail. Meer nog: het is mogelijk om je voor de marathonsessie te verkleden in je favoriete personage.

Afgelopen weekend mochten de eerste vijftien gasten het hotel uittesten. Zij moesten zelfs tijdens een toiletbezoek niets van hun serie missen. Momenteel is de eerste editie van het initiatief voorbij, maar hou de site in de gaten voor een opvolger.

 

Een bericht dat is gedeeld door @sidemen.fp_ op