Selah Sue is miljonair
Selah Sue. Foto: Photo News

Het bedrijf van zangeres Selah Sue heeft zijn eigen vermogen tot boven het miljoen getild.

Het eigen vermogen van de bvba Selah Sue is vorig jaar aangegroeid tot 1.261.970 euro, zo blijkt uit de jaarrekening die raadpleegbaar is via de balanscentrale van de Nationale Bank. Het overschrijden van de drempel werd gesignaleerd door de website De Rijkste Belgen. Vorig jaar bedroeg het eigen vermogen van het bedrijf nog 976.415 euro. Selah Sue is dus in een jaar 29 procent rijker geworden.

Selah Sue is de artiestennaam van zangeres Sanne Putseys (28) uit Leefdaal. Haar bedrijf maakte vorig jaar ongeveer een half miljoen euro brutowinst, iets minder dan het jaar voordien. Daarop werd 174.735 euro aan belastingen betaald. De nettowinst bedroeg ruim tweehonderdduizend euro.

Selah Sue bracht vorig jaar geen nieuw album uit. Haar laatste cd, Reason, dateert van 2015. Wel haalde ze vorig jaar de hitlijst met ‘Together’, waarop ook Childish Gambino meezingt. Ze schreef ook het nummer ‘What’s the pressure’, waarmee Laura Tesoro deelname aan het Eurovisie-songfestival. Het nummer haalde een tiende plaats.