Meer Plus-artikels, voor meer lezers
Foto: dS

De Standaard past vandaag de toegang tot de plus-artikels op de website aan. Meer mensen kunnen zo meegenieten van het journalistieke werk van de krant. En zo hopen we ook meer abonnementen te verkopen.

Als lezer van de website is dit alvast geen nieuws voor u: naast de gewone nieuwsartikels biedt De Standaard online ook Plus-artikels aan. Deze artikels gaan dieper in op het nieuws van de dag of snijden bredere, meer tijdloze onderwerpen aan. Het zijn artikels waar we erg trots op zijn. De redactie investeerde de voorbije maanden veel in de selectie en digitale opmaak van deze artikels. En met succes. Het aantal Plus-artikels neemt toe. En ze worden ook meer aangeklikt.

Abonnees van De Standaard hadden altijd al toegang tot het volledige digitale aanbod. Wie nog geen abonnee is en een Plus-artikel wil lezen, stootte tot nog toe op een harde betaalmuur. Al waren er wel enkele uitzonderingen wanneer de links gedeeld werden op Facebook. Omdat we iedereen de kans willen bieden af en toe van onze Plus-stukken te genieten, passen we de regels aan. Iedere lezer kan vanaf nu elke maand vijf plus-artikels gratis lezen. Wie meer wil, kan een abonnement nemen: digitaal of papier. Of een combinatie van beide: digitaal in de week en papier in het weekend.

De nieuwe regels gelden voorlopig enkel voor de website en de mobiele site (m.standaard.be). De uitrol in onze app dS Nieuws volgt later. De app dS Krant en Avond, waarin u de volledige publicaties kunt lezen, blijft exclusief gereserveerd voor abonnees.

We wensen iedereen een prettige zomer met veel leesplezier.

 

Wat betekent dit voor u?

Bent u abonnee?

Dan hebt u altijd onbeperkte toegang tot het volledige digitale aanbod van De Standaard: de volledige website en de digitale publicaties. Dat zijn de ochtendkrant, dS Avond en de verschillende bijlagen. En dat blijft zo. Het aanbod van Plus-artikels op de site neem wel toe, waardoor u als abonnee ook op de website meer Plus-artikels kunt lezen.

Bent u al geregistreerd op de site?

Dan kunt u vanaf nu over een periode van een maand telkens vijf Plus-artikels lezen. Zowel op de gewone site als op onze mobiele site. Maar nog niet in de app dS Nieuws.

Nog niet geregistreerd?

Ook dan kunt u nu vijf Plus-artikels lezen over een periode van een maand. Zodra u een Plus-artikel aanklikt, wordt u gevraagd om uw e-mailadres en een wachtwoord in te geven, waarna u onmiddellijk een eerste Plus-artikel kan lezen. Nadien ontvangt u een uitnodiging om uw registratie te vervolledigen en nog meer artikels te lezen.

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in