Maandagmiddag toch weer tickets beschikbaar voor duel Red Flames tegen Nederland
Foto: Photo News

Vanaf maandagmiddag (12u) worden er op de officiële toernooiwebsite opnieuw tickets te koop aangeboden voor de uitverkochte groepswedstrijd van de Red Flames tegen gastland Nederland op het komende EK vrouwenvoetbal, zo maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) maandag bekend.

De ‘Derby der Lage Landen’ wordt op 24 juli afgewerkt in Tilburg. De wedstrijd is al sinds begin juni uitverkocht, maar maandag komen er tickets vrij uit onder meer geannuleerde reservaties. De tickets kunnen aangekocht worden op de website www.weuro2017.nl/nl/tickets.

De Red Flames, de nummer 22 op de FIFA-ranking, plaatsten zich vorig jaar voor het eerst voor de eindronde van het EK, dat komende zomer van 16 juli tot en met 6 augustus plaatsvindt in Nederland. De Belgen werden ingedeeld in groep A en nemen het daarin op tegen Denemarken (FIFA 15), Noorwegen (FIFA 11) en gastland Nederland (FIFA 12). Ook voor de wedstrijden tegen Denemarken en Noorwegen zijn er nog tickets beschikbaar.

Dinsdag werken de Red Flames in Denderleeuw hun laatste oefenwedstrijd af tegen Rusland, woensdag volgt de afreis naar Nederland.