Leest u De Standaard al via de app dS Krant & Avond? Ontdek 5 slimme tips om nog meer uit uw app halen. Bekijk de video.

Tip 1: Zo mist u geen enkele krant

Op vakantie of onderweg? Download elke dag automatisch de krant en lees offline. Ga naar instellingen, klik op download & archivering en kies uw voorkeur. U kunt ook instellen dat u een bericht krijgt van zodra er een nieuwe krant of dS Avond beschikbaar is. Keer daarvoor terug naar instellingen, klik op berichten. Sleep de schuifbalken naar rechts.

Tip 2: Lees de hoogtepunten via ‘snel verder’

De digitale weergave van de krant leest snel en overzichtelijk. Via de kolom ‘snel verder’ duikt u onmiddellijk in de belangrijkste stukken.

Tip 3: Ontdek meer beeld in uw krant

Artikels in de app bevatten vaak meer foto’s dan de papieren krant. Een betere blik op de foto’s? Klik op het beeld en swipe door de galerij.

Tip 4: Deel artikels met uw vrienden

U kunt gemakkelijk artikels delen met uw vrienden via het geschikte kanaal (mail, sms, whatsapp, sociale media, …). Klik op de volledige weergave van het artikel, scroll naar beneden en klik onderaan op ‘DEEL’.

Tip 5: Duik in het archief

Iets gemist? Klik op de archiefknop rechstbovenaan. Via het archief hebt u toegang tot vorige kranten en magazines. Let op: het volledige archief tot 1997 vindt u enkel op de website.  

U bent geen abonnee? Download dS Nieuws, de gratis nieuwsapp van De Standaard met 24/7 nieuws (enkel voor smartphone).