Knokke loopt storm voor Louis Vuitton
Fashionista's uit Knokke-Heist, die houden van dure handtassen en graag dwepen met hun badstad, kunnen voortaan bij Louis Vuitton in de Kustlaan terecht.

Het luxemerk Louis Vuitton brengt een exclusieve designertas op de markt met daarop het opschrift ‘Knokke’, waarvan er maar 150 stuks verkocht worden. Op die manier wil Vuitton hulde brengen aan de mondaine badstad.

De populaire Neverfull-tas kreeg voor de zomer van 2017 een nieuw design en is ideaal om als strandtas te gebruiken of om mee te nemen op reis als handbagage. De Neverfull Knokke (1.189 euro) en de bijhorende Mini Pochette Knokke (280 euro) hebben dezelfde stijl en kleuren en zijn alleen beschikbaar in een beperkte oplage in de Louis Vuitton-boetiek in de Kustlaan.

Wie zich een exemplaar wil aanschaffen, zal snel moeten zijn, want de verkoop loopt als een trein. Volgens het winkelpersoneel zal de tas binnen de kortste keren volledig uitverkocht zijn. Klanten vanuit ­Nederland, Duitsland en zelfs Groot-Brittannië zakten al af naar Knokke voor zo'n tas. Momenteel blijven de reservaties binnenstromen.

Met de exclusieve handtas komt Louis Vuitton in Knokke-Heist op die manier ook eens positief in het nieuws, want de boetiek in de Kustlaan werd zowel in 2016 als 2017 het slachtoffer van een drieste ramkraak, waarbij telkens ­­een wagen binnenreed in de winkel. 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in