Ariana Grande bezoekt gewonde fans
Foto: Instagram / @arianagrande

De Amerikaanse popster Ariana Grande heeft vrijdag enkele van haar fans, die gewond raakten bij de aanslag na haar concert op 22 mei in Manchester, verrast met een bezoek in het ziekenhuis.

De zangeres poseerde met tientallen fans en verplegers in het Royal Manchester Children’s Hospital.

‘Dit betekent meer voor ons dan alle geweldige dingen die mensen de vorige week voor ons hebben gedaan’, aldus de vader van een meisje dat gewond raakte op de sociale media. ‘Wanneer je dochter na een tweede operatie vraagt of Ariana oké is en zo gelukkig is dat dat het geval was, kon ik wel smelten. Heb Jaden nog nooit zo gelukkig gezien.’

Vorige week ontstond er nog wat commotie over de Britse tv-presentator Piers Morgan, die na een bezoek van de Britse Queen aan de gewonde kinderen, had gezegd dat Grande toch ook wel een bezoek had kunnen brengen aan haar fans, zodat ze de ster konden zien waarvoor ze hadden betaald.

Bij de aanslag vielen 22 doden en tientallen gewonden.

Zondag treedt Ariana Grande samen met Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Take That en Miley Cyrus op tijdens het ‘One Love Manchester’-benefietconcert, dat geld moet opbrengen voor de slachtoffers en hun families.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig