Kandidaten De Mol op bezoek bij Cathy in Griekenland
Foto: BELGA

Na haar overwinning in De Mol vorig jaar beloofde winnares Cathy om haar medekandidaten uit te nodigen in Griekenland. Die langverwachte reünie kwam er de voorbije dagen.

Cathy van der Ha ontmaskerde vorig jaar Gilles Van Bouwel als De Mol. Na haar overwinning liet ze weten dat ze haar medekandidaten zou uitnodigen in Griekenland, waar Van der Ha woont, voor een groot feest.

Eén jaar later is de reünie een feit. Mol Gilles Van Bouwel postte gisteren een foto van de groep op Instagram. Enkel buschauffeur Marc bleek te ontbreken, maar Hanne, Bruno, Issabel, Manuella, Ruth, Stijn en Thibauld tekenden wel present in Griekenland.

Cathy betaalde het feest met een klein deel van het prijzengeld. Met de 30.000 euro die ze aan haar overwinning overhield kocht ze enkele cadeautjes voor zichzelf en haar familie en een stickermachine voor medefinaliste Hanne.

Het overgrote deel schonk Cathy echter weg aan vluchtelingen die gestrand waren in Griekenland. ‘Ik ben drie maanden lang één à twee keer per week naar een kamp gegaan aan de Macedonische grens. Ik heb eten gekocht, woorden- en schoolboeken’, aldus van der Ha enkele maanden geleden.

 

When in Greece... ???? #demol #reunie

A post shared by Gilles Van Bouwel (@gillesvanbouwel) on