Melania Trump verandert van outfit in volle vlucht naar Brussel
Foto: EPA
De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn woensdagnamiddag om iets over vier uur aangekomen in ons land en er viel meteen iets op toen ze uit het vliegtuig stapte. De first lady met Sloveense roots veranderde in volle vlucht van Rome naar Brussel van outfit.

In de vroege namiddag gingen Donald en Melania Trump aan boord van hun Air Force One-vliegtuig op de Leonardo da Vinci-Fiumicino luchthaven in het Italiaanse Rome. Ze zwaaiden op een apathische manier naar de menigte op het tarmac. De 47-jarige Melania droeg op dat moment een zwarte jurk tot net onder de knieën met een beetje kant aan de halslijn. Die combineerde ze met een zwarte zonnebril en een dito handtas.

Toen het presidentiële paar landde in Brussel, had Melania haar look opgefrist. Ze droeg geen zwart meer, wel een blauw-wit geruite jurk met de allures van een trenchcoat. Het ontwerp heeft een bescheiden V-decolleté en een riem om de taille. Haar outfit werkt ze af met bijpassende blauwe pumps.

Het is niet de eerste keer dat Melania van outfit veranderde in de lucht. Tijdens de reis van Israël naar Rome deed ze haar jurk van de Servische Roksanda Ilincic uit en trok ze een ensemble met broderie aan van de Italiaanse ontwerpers Dolce & Gabbana, als eerbetoon aan het land.