Koppel motorrijders komt om in Ieper
Foto: thv

Om nog onbekende reden is een koppel motorrijders omgekomen na een crash in Ieper. Het betreft een man en vrouw.

Over de exacte omstandigheden van het ongeval heerst nog veel onduidelijkheid. Om onbekende reden reed het koppel rechtdoor in een scherpe bocht in de Steenstraat in Ieper, tussen Elverdinge en Zuidschote. Het koppel belandde in de gracht. De man en de vrouw kwamen bij het ongeval om het leven.

Dodelijk weekend op de baan

Het blijkt een dodelijk weekend voor motorrijders: ook in Wallonië lieten een aantal motards het leven. Een dertiger uit Arlon verloor zondag nabij het Luxemburgse Meix-devant-Virton de controle over het stuur, hij was op slag dood.

Ook in Rochefort kwam een motorrijder om het leven. In de nacht van zaterdag op zondag miste hij een bocht en raakte hij een muurtje naast de baan. Door de aanrijding kwam hij in een ravijn naast de baan terecht. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse maar konden enkel het overlijden van de man vaststellen.

In het Groothertogdom Luxemburg kwam een Waalse motorrijder om het leven, aldus l’Avenir.net. In het kanton Vianden, op de CR322, verloor een 42-jarige motorrijder zondagnamiddag om nog onbekende reden de controle in een bocht. Hulpdiensten brachten het zwaargewonde slachtoffer nog naar het ziekenhuis, waar de hij kort daarna overleed.

In Ninove zijn deze ochtend twee motorrijders aan hoge snelheid op elkaar gebotst, beide slachtoffers zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig