Antwerpen krijgt springkastelenfestival voor volwassenen
Foto: Facebook SummerBounce

Antwerpen krijgt er deze zomer een festival bij: Summer Bounce, een springkastelenfestival voor volwassenen.

In het buitenland zijn springkastelenfestivals voor volwassenen al een tijdje bijzonder populair, vooral in Azië, de UK en Nederland. Met SummerBounce hebben we nu - na Big Bounce- ook in België een tweede festival waar meerderjarige festivalgangers zich naar hartenlust kunnen uitleven op luchtkussens in alle maten en vormen.

Op 24 juni wordt het domein aan het Antwerpse Nachtegalenpark, op het dak van de Craeybeckxtunnel - waar ook het Ringlandfestival plaatshad - omgetoverd tot een feeëriek festival, met 20.000 vierkante meter (zo’n vier voetbalvelden) vol dj’s én luchtkussens.

Wat er mogelijk zal zijn? Van opblaasbare ballenbaden, sweepout en hindernissenparcours over glijbanen, bumper balls en opblaasbare jacuzzi’s. De organisatie garandeert dat er enkele indrukwekkende attracties zullen staan die nooit eerder in België zijn opgesteld. Naast luchtkussens en springkastelen op maat van volwassenen, staan in het park ook meerdere podia met dj-booths. Op de affiche prijken tientallen dj’s.

Het event is niet bedoeld voor kinderen: de minimumleeftijd bedraagt 18 jaar. Tickets kosten 25 euro. Meer info vind je hier.

Antwerpen krijgt springkastelenfestival voor volwassenen
Foto: Facebook