Politie zoekt getuigen mysterieuze moord op jonge vrouw in Bergen

Het gerecht in Bergen verspreidde vandaag een opsporingsbericht over de moord op Laeticia Bauwens (22) in Bergen. Haar lichaam werd gevonden op een parkeerterrein. Wie de dader is of waarom ze werd gedood, blijft een groot raadsel.

Op zaterdag 22 april 2017 werd rond 7 u. ’s ochtends het levenloze lichaam teruggevonden van de 22-jarige Laeticia Bauwens. De vrouw lag op de parking Lotto Mons Expo in Bergen. Ze wasmet geweld omgebracht. Ze kreeg verschillende messteken.

Laeticia lag naast haar wagen, een grijze Ford Fiesta, die geparkeerd stond op de parking in de avenue Thomas Edison, nabij het rondpunt van Imagix.

 Politie zoekt getuigen mysterieuze moord op jonge vrouw in Bergen

In het kader van dit onderzoek, zijn de speurders op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien in de nabijheid van de vindplaats van het slachtoffer. Wie meer informatie heeft over deze feiten, wordt verzocht contact op te nemen met de onderzoekers op het gratis nummer 0800 30 300.

Het is op dit ogenblik nog altijd niet duidelijk wat er precies is gebeurd en waarom deze jonge vrouw moest sterven. Het gerecht onderzoekt wel verschillende pistes.

Ofwel was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en heeft ze daar iets gezien wat het daglicht niet mocht zien en werd ze daarom het zwijgen opgelegd. Ofwel is ze toch omgebracht door een bekende. Of ze viel in handen van en lustmoordenaar die haar zonder een echte reden heeft gedood.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig