TV-tips. In hetzelfde schuitje als Gert
Foto: gvb

Gert Verhulst krijgt zijn eigen praatprogramma, inclusief gasten die een hele week blijven. Maar voor wie liever wegzapt is er ook reality, drama en film.

Gert late night (Vier 22.20-23.25 uur)

Om onverklaarbare redenen kijken we er toch naar uit: Gert Verhulst die samen met sidekick James Cooke (Samson wou niet) elke avond volk ontvangt op zijn boot. Enkele gasten blijven de hele week slapen. Deze week zijn dat Jani Kazaltzis, Erik Van Looy en Kevin Janssens.

Topservice (Een 21.221.50 uur)

Nog meer tv gemaakt op een boot. Deze realityreeks over professionals die superrijken bedienen, speelt zich deze week grotendeels af op een luxecruise. Op de MS Koningsdam volgen we ‘staff captain’ Kevin, die er verantwoordelijk is voor 4.000 passagiers. TV die al lichtjes neigt naar de zomer.

National Treasure (NPO 2 22.55-23.50 uur)

Britse miniserie gebaseerd op het onderzoek naar kindermisbruik dat leidde tot de postume ontmaskering van BBC-icoon Jimmy Savile. Geen BBC-reeks, wel een van Channel Four. Voor de Potterfans: met Robbie ‘Hagrid’ Coltrane en Julie ‘Molly Wemel’ Walters.

Carlito’s way (Caz 20.40-23.10 uur)

Een gangsterfilm van Brian De Palma met Al Pacino in de hoofdrol, dat kan niet verkeerd lopen, ook al zegt Pacino nergens ‘Say hello to my little friend’. Iets minder gewelddadig dan Scarface, maar even beklijvend.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig