VIDEO. Union blijft winnen
Foto: BELGA

Union blijft de Belgische voetballiefhebber verbazen in Play-off 2: de Brusselaars wonnen op het veld van Sint-Truiden al hun derde wedstrijd van de nacompetitie. STVV was nochtans de betere ploeg in de eerste helft, maar voormalige Kanarie Mohammed Aoulad scoorde halverwege de tweede helft met een prinsheerlijke omhaal het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Union wordt zo weer alleen leider in groep A met tien punten, STVV blijft tweede.

Met STVV - Union stond het duel tussen de leiders in Play-off II A op het programma. De Truienaren waren baas in de eerste helft en kwamen tot drie toe kort bij het openingsdoelpunt. Pas na rust slaagde Union erin het voetbal van de voorbije speeldagen op de mat te leggen. De Brusselaars zagen hun aanvalslust beloond: Mohammed Aoulad (64.) bracht Union met een weergaloze omhaal op voorsprong.

Leko trachtte het tij de keren met invalbeurten van onder andere Cristian Ceballos en Nick Proschwitz, maar tevergeefs. Union hield stand en kwam via Alouad en Aguemon nog dicht bij de 0-2. Union wordt nu alleen leider in Play-off II A met 10 punten uit vier wedstrijden, STVV telt 7 punten.