Deze bekende vrouwen gaan uit de kleren voor Calvin Klein
Kirsten Dunst voor Calvin Klein Foto: calvin klein
Van de dochter van Uma Thurman tot een model van boven de zeventig: de nieuwe campagne van het Amerikaanse Calvin Klein, in goede banen geleid door regisseuse Sofia Coppola, is een ode aan vrouwen van alle leeftijden.

Calvin Klein pakt uit met een nieuwe lingeriecampagne die bestaat uit verschillende korte spotjes, geregisseerd door Sofia Coppola, waarin bekende vrouwen over een memorabele ervaring vertellen uit hun liefdesleven. De jongste dame in het rijtje is de 18-jarige Maya Hawke, dochter van ex-acteurskoppel Uma Thurman en Ethan Hawke. Zij vertelt in haar clipje over flirten dat eigenlijk geen geflirt was, maar verkeerd werd geïnterpreteerd.

De oudste vrouw die lingerie van het merk toont is model en actrice Lauren Hutton, die momenteel 73 jaar is. Zij blikt terug op een van de meligste openingszinnen die ze ooit hoorde en die, tot haar eigen verbazing, ook echt werkte. Een man vroeg haar ooit of ze een ritje wilde maken in zijn nieuwe auto. 'Hij had van die prachtige blauwe ogen en ik zei ja', klinkt het.

Naast deze twee vrouwen duiken er nog andere bekende gezichten op, onder wie de 34-jarige actrice Kirsten Dunst, binnenkort te zien in de nieuwste film van Coppola, The Beguiled. Zij heeft het over haar eerste kus met een jongen op wie haar vriendin verliefd was. Het gebeurde in een lift en de blondine was naar eigen zeggen in shock. Filmster en model Laura Harrier zegt dan weer dat haar eerste kus een fiasco was ze per ongeluk met haar tanden keihard in de lip van haar vlam beet. Meer filmpjes vind je op het Youtubekanaal van Calvin Kein.