Olga Leyers doet blog crashen
Olga Leyers Foto: Timo Sassenen Laurent James voor ENFNTS TERRIBLES

‘Oh la la Olga’, kopt het nieuwe online magazine Enfnts Terribles op hun website boven een fotoshoot met Olga Leyers. Een reactie die ook de webmaster van het magazine moet geuit hebben, want de gewaagde fotosessie zorgde voor zoveel verkeer dat de site al gauw crashte.

Het moet ongeveer de meest pikante shoot zijn die Olga al deed, maar uit de making-of video kunnen we alvast opmaken dat ze zich vooral heel erg geamuseerd heeft. En of het nu in een crop top is die net niet te veel underboob toont of in een laklederen kokerrok, de jongste Leyers schittert als nooit tevoren.

Toen ze drie glamoureuze, enigszins gewaagde foto’s op Instagram deelde, stuurde dat haar 124.000 volgers recht naar de site waar de volledige fotoreeks te zien is. Dat was er voor de website te veel aan: die liep de hele namiddag en avond vast. Een complete verrassing, zegt Olga Leyers, die er naar ­eigen zeggen ‘een beetje verlegen’ van wordt. ‘Ik amuseer me gewoon met fashion. Ik droom er niet van om model te worden. Daar ben ik te klein voor. En niet mager ­genoeg.’


Olga Leyers door Timo Sassen en Laurent James voor ENFNTS TERRIBLES