TV-TIPS. Weduwen na de val en topdokters voor de val
Foto: Vier

1 WEDUWEN NA DE VAL

Canvas 21.15-22.05 uur

Dit wordt ongetwijfeld de beste cringe tv sinds het interview met Roger ‘een relatietje zo’ Vangheluwe. De weduwes van de sjah van Iran, van de Rwandese president Habyarimana en van de Egyptische president Sadat blikken vol nostalgie terug op hun glorietijd.

2 TOPDOKTERS

Vier 20.35-21.40 uur

Het vierde seizoen van deze doorgaans uitstekende reeks, met een volledig nieuw rariteiten-, excuus, dokterskabinet. Benieuwd wie van de nieuwe ploeg specialisten over enkele jaren in opspraak komt.

3 DE SOLLICITATIE

Vier 21.40- 22.40 uur

Woestijnvis en de VDAB sloegen de handen in elkaar voor dit nieuwe programma, waarin echte sollicitanten zich laten filmen tijdens echte sollicitatiegesprekken. De VDAB selecteerde de sollicitanten, Woestijnvis de werkgevers. En de zender, dat spreekt.

4 THE GIANT IS FALLING

NPO2 22.55- 23.55

Tijdens de lokale verkiezingen in Zuid-Afrika leed de heersende partij ANC een zware nederlaag, de zwaarste sinds ze in 1994 aan de macht kwam. Is dat verlies alleen te wijten aan het beleid van de controversiële president Zuma of is er meer aan de hand? Filmmaker Rehad Desai blikt terug op tientallen jaren ANC-beleid en ziet een land in razendsnelle verandering.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig