Psychologische thriller Tabula rasa in première op Film Fest Gent
Foto: Caviar

Op de komende editie van Film Fest Gent, van 10 tot 20 oktober, zullen de eerste twee afleveringen getoond worden van de nieuwe Eén-reeks 'Tabula rasa', met Veerle Baetens in de hoofdrol. Dat meldt Film Fest Gent dinsdag.

'De psychologische thriller Tabula rasa vertelt het verhaal van een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak', verduidelijkt artistiek directeur Patrick Duynslaegher.

'We zijn heel blij deze even verrassende als cinematografisch doordachte nieuwe Vlaamse serie op onze 44e editie te kunnen presenteren. Voor liefhebbers van psychologische thrillers met een huiveringwekkend kantje en boordevol filmcitaten, wordt het smullen. Benieuwd wat ‘Beau Séjour’-fan Stephen King hiervan vindt! '

De internationale trailer van de nieuwe Eén-reeks werd dinsdag voorgesteld op de achtste editie van het Franse televisiefestival Séries mania. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Veerle Baetens, maar onder anderen ook Stijn Van Opstal, Natali Broods, Peter Van den Begin, Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Hilde Van Mieghen maken hun opwachting.

De reeks zal in het najaar te zien zijn, de eerste twee afleveringen gaan op Film Fest Gent in Belgische première.

Het 44ste Film Fest Gent loopt van 10 tot 20 oktober in Kinepolis Gent, Studio Skoop, Sphinx, Vooruit, KASKcinema en Capitole Gent.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig