Slecht nieuws voor Chelsea: Courtois blesseert zich tijdens promoshoot en mist topper
Foto: AFP

Zoek zondagnamiddag niet naar Thibaut Courtois tussen de doelpalen in de Premier League-match van Chelsea op bezoek bij Manchester United. De Rode Duivel liep een blessure op en kan niet aantreden in Old Trafford. Asmir Begovic zal zijn plaats innemen, meteen zijn eerste Premier League-wedstrijd van dit seizoen.

De Rode Duivel is niet mee afgereisd met de groep naar Old Trafford. Chelsea neemt het daar om 17 uur op tegen Manchester United. Chelsea staat momenteel aan de leiding in de Premier League, maar ziet nummer twee Tottenham naderen tot op vier punten.

Promoshoot voor NBA

In tegenstelling tot de eerste berichten heeft Courtois zich niet geblesseerd op training. Chelsea heeft aan Sky Sports hebben laten weten dat de doelman de enkelblessure opliep tijdens een promoshoot voor de NBA. Erg zou het allemaal niet zijn, mogelijk raakt Courtois fit tegen volgend weekend.

Door de blessure van de nummer één van Chelsea zit de 17-jarige Jamie Cumming voor het eerst in de selectie, als derde doelman. Daardoor moest die zaterdagavond een liedje zingen voor de groep, bij wijze van inwijding.

Slecht nieuws voor Chelsea: Courtois blesseert zich tijdens promoshoot en mist topper
Foto: Instagram Willian