TV-TIPS. Meus, Vranckx, Boeckx of Messi
Foto: AFP

Met Juventus - FC Barcelona staat er vanavond een vooruitgeschoven Champions League-finale op het programma. Maar ook elders is er weer wat lekkers te zien.

1. GOED VOLK

Eén 20.35-21.35 uur

De eerste twee afleveringen van Goed volk waren van het mooiste dat dit jaar al op tv te zien was. Er is weinig reden om aan te nemen dat het met de derde, over een besloten protestantse gemeenschap in Canada, anders zal zijn. Jeroen Meus, van dagelijkse naar verplichte kost.

2. IS IN HET VIZIER

Canvas 21.25-22.15 uur

Slot van de documentairereeks van Rudi Vranckx, waarin hij de grenzen van het kalifaat van IS aftast. Deze laatste aflevering handelt over het onzichtbare netwerk van cyberjihadi’s, verbonden door de droom van dat kalifaat.

3. THE SKY IS THE LIMIT

Vier 20.35-21.35 uur

Slot van de documentairereeks van Peter Boeckx, waarin hij de grenzen van het welvoeglijke aftast. Deze laatste aflevering handelt, net als alle vorige, over het onzichtbare gif dat ontstaat als je geld met domheid mengt.

4. CHAMPIONS LEAGUE: JUVENTUS - FC BARCELONA

Q2 20.15-23.05 uur

Na een mirakelzege tegen PSG in de achtste finales wist Barcelona zich voor de 10e keer op rij te plaatsten voor de kwartfinales van de Champions League. De Catalanen konden een 4-0 nederlaag uit de heenwedstrijd rechtzetten. Juventus haalde het van Porto en is ondertussen in eigen huis maar liefst 21 Europese wedstrijden ongeslagen. Beide ploegen speelden 2 jaar geleden ook al de finale tegen elkaar. Juventus verloor toen met 1-3. Barcelona kon wel nog nooit winnen op het terrein van de Oude Dame.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig