Hannelore Knuts moet op zoek naar nieuw modellenbureau
Foto: Isopix
Het lijkt erop dat het doek definitief gevallen is voor Trump Models, en dat is slecht nieuws voor onze landgenote Hannelore Knuts, die op zoek moet naar een nieuwe modellenbureau om haar te vertegenwoordigen in de Verenigde Staten.

Na achttien jaar lijkt het erop dat Trump Models de boeken zal toedoen. Na eerdere berichten over castingdirecteurs die niet langer met het modellenbureau van Donald Trump wilden samenwerken en modellen en werknemers die het zinkende schip in sneltempo verlieten, is er nu ook een interne e-mail gelekt die het einde van Trump Models aankondigt.

In die e-mail zou Corinne Nicolas, het hoofd van het modellenbureau, duidelijk gemaakt hebben aan mensen uit de industrie dat het over en uit is. 'De Trump Organization kiest ervoor om de modellenindustrie te verlaten', klinkt het in de e-mail. 'Het bedrijf wil zich voortaan focussen op zijn kernactiviteiten. Trump Models was gedurende achttien jaar een ongelofelijk succes en we zijn dan ook heel trots op de kansen die we aan zoveel getalenteerde individuen hebben geboden.' Een woordvoerder van de Trump Organization heeft het nieuws intussen bevestigd.

En dat is ook een streep door de rekening van het Belgische model Hannelore Knuts, die vorig jaar werd binnengehaald door het modellenbureau en door hen werd vertegenwoordigd in New York en bij uitbreiding de Verenigde Staten. In Europa is de 39-jarige Knuts onder meer aangesloten bij Elite Paris en Dominique Models.