Linda Mertens (Milk Inc.) verliest dochtertje
Regi Penxten en Linda Mertens. Foto: Yorick Jansens

Lio, het 2,5 jarig dochtertje van zangeres Linda Mertens is overleden. Dat meldt de platenmaatschappij van Mertens. Het kind leed aan een agressieve vorm van kanker.

In september 2015 werd bij Lio - geboren op 15 november 2014 - een zeldzame agressieve kanker vastgesteld. Linda Mertens bouwde daarop al haar projecten af.

De platenmaatschappij vraagt aan de fans om de privacy van de zangeres, haar familie en vrienden te respecteren.

Mertens is sinds 2000 zangeres bij Milk Inc., de groep van Regi Penxten. De dj en producer reageerde al. ‘Elke (zijn vrouwe Elke Vanelderen, red.) en ik zijn ontzettend geraakt door het immens zware verlies van collega en hartsvriendin Linda.’

‘Als ouders en vrienden, leven we al een hele tijd mee met Linda en haar familie’, aldus Penxten nog. ‘Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws vernam, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven, zodat ze zoveel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje. Als een leeuwin heeft ze dag na dag, nacht na nacht voor haar welpje gestreden. Vol moed en grenzeloze liefde.’

‘Onze gedachten en ons hart gaan elk moment van de dag naar Linda toe. Het leven heeft zich van haar donkerste kant getoond. De hemel daarentegen heeft er een prachtig sterretje bij’, besloot Penxten.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig