Doorbraak in mysterieuze moord op Joyce (28)
Joyce Sparenberg. Foto: rr

Er zijn zondagavond twee verdachten opgepakt voor de moord op Joyce Sparenberg, de 28-jarige vrouw die eind maart in mysterieuze omstandigheden om het leven kwam in Gent.

LEES OOK. Weer jonge vrouw vermoord, maar opnieuw is het een groot mysterie

“Na intensief speurwerk van de federale gerechtelijke politie Oost-Vlaanderen werden zondagavond twee verdachten opgepakt in het onderzoek naar het gewelddadig overlijden van de 28-jarige vrouw”, zo meldt het parket van Gent. Het gaat om twee mannen van 18 en 22 jaar.

Beide verdachten werden maandagochtend al voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent en werden beiden aangehouden op verdenking van roofmoord. Het onderzoek loopt volop voort.

Op vrijdag 31 maart troffen speurders het levenloze lichaam van Joyce Sparenberg aan in haar appartement in de Neemeerskaai. Uit onderzoek bleek dat de vrouw twee dagen eerder al overleden was. Die woensdag hadden de buren al een bloedspoor opgemerkt aan de lift op de tweede verdieping.

Sparenberg, die op de zesde verdieping woonde, kwam door geweld om het leven. Waarom ze dood moest, blijft echter een mysterie.

De familie nam vorige donderdag afscheid van Joyce in het crematorium van Westlede. Daarna werd ze begraven op een kerkhof in Gent.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig