Meghan Markle stopt met lifestyleblog
Foto: rr
Meghan Markle trekt de stekker uit haar lifestyleblog The Tig. De actrice postte een afscheidsbrief op haar blog en haar pagina op Instagram, waarin ze haar fans bedankt voor hun jarenlange trouw. De aanhoudende geruchten over een huwelijk met prins Harry in de nabije toekomst worden zo opnieuw gevoed.

Na drie jaar kondigde de Amerikaanse actrice Meghan Markle op vrijdag aan dat ze definitief stopt met bloggen. Op haar lifestyleblog The Tig plaatste de actrice een afscheidsbrief gericht aan haar trouwe fans, waarin ze haar afscheid meldde en haar fans bedankte voor de mooie jaren.

'Nadat ik samen met jullie bijna drie jaar lang dit prachtige avontuur heb beleefd, is de tijd gekomen om afscheid te nemen van The Tig. Wat begon als een bevlogen project evolueerde tot een fantastische gemeenschap van inspiratie, steun, plezier en frivoliteit. Jullie maakten mijn dagen zoveel mooier en zorgden ervoor dat het een onvergetelijke ervaring werd.'

Dit nieuws voedt uiteraard de aanhoudende geruchten over een nakend huwelijk tussen de 35-jarige Markle en prins Harry. Want hoewel de actrice deze maand start met de nieuwe opnames van de reeks Suits gaan er ook geruchten de ronde dat de actrice de producers gevraagd heeft haar uit de show te schrijven zodat ze zich op haar liefdadigheidswerk en haar relatie met de prins kan focussen.